Poll: Ga jij de griepprik halen?

In het najaar start het griepseizoen. Al jaren pleit het RIVM ervoor dat zorgverleners een griepvaccinatie krijgen. Nursing is benieuwd naar de vaccinatiebereidheid van verpleegkundigen in ons land. Doe mee met de poll!

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
griepprik
(Photo: Getty Images/iStock)

2 REACTIES

  1. patiënten zijn een kwetsbare groep mensen waarvan de weerstand mogelijk laag is. Als verpleegkundige ben ik intensief in contact met deze groep. Hierdoor ben ik een mogelijke overbrenger van het griepvirus op patiënten. Helemaal uitsluiten kan ik dit niet, maar wel kan ik de kans verkleinen door de griepprik te halen. Vandaar dat ik dat ook zeker ga doen.

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.