Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Start januari Opleiding Wondverpleegkundige U-Consultancy

De opleiding wondverpleegkundige is een landelijke CZO-geaccrediteerde opleiding. De opleiding bestaat uit 14 modulen en 20 lesdagen in Nieuwegein. Een uitgelezen kans om je te verdiepen in wondzorg.
 • Geaccrediteerde CZO opleiding
 • Kwaliteitsregister V&V – 120 punten
 • Verpleegkundig Specialisten Register – 136 punten
 • Diploma wondverpleegkundige in 20 lesdagen

Ben jij verpleegkundige en wil jij je graag verder ontwikkelen wat betreft wondzorg en jouw kennis en vaardigheden verbreden? Tijdens de opleiding wondverpleegkundige komen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wondzorg en dermatologie aan bod. Aan de hand van diverse casussen leer je waar je op moet letten en hoe te handelen bij verschillende typen wonden. Je leert uitgebreid informatie te geven aan patiënten en een behandelplan op te stellen met gebruik van de juiste wondproducten. Niet alleen medische kennis en praktische vaardigheden worden behandeld. De opleiding besteedt ook aandacht aan diverse aspecten waardoor je leert de patiënt met een wond, de behandeling en de genezing ervan in een bredere context te plaatsen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld pijn en pijnbeleving, voeding en wondzorg. Kortom: de opleiding bied je een uitgelezen kans om je te verdiepen in wondzorg.

Bijzondere kenmerken van de opleiding bij U-Consultancy

 • De opleiding is landelijk geaccrediteerd door zowel het CZO als V&V.
 • Ontwikkeld volgens richtlijn van het document Expertise gebied en European Wound Management Association (EWMA).
 • Het opleidingsprogramma staat onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie en Venereologie (NVDV).
 • De Adviesraad van Dermatologen en de Wondcommissie bewaken de kwaliteit van de opleiding.
 • Inhoudelijk richten wij ons op alle disciplines binnen de wondzorg; ons team van docenten bestaat dan ook uit chirurgen (vaatchirurg, plastisch chirurg), een brandwondenarts, dermatologen, wondverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verplegingswetenschappers en wondconsulenten.
 • Praktijkonderwijs is een wezenlijk onderdeel van het leerplan
 • Surplus in het opleidingsprogramma is een blikveld verruimende 5 daagse praktijkstage buiten uw eigen werkplek die uw buiten uw reguliere werkzaamheden moet volgen.
 • De online leeromgeving, portfolio praktijkopdrachten en toetsen zijn onderdeel van alle modules.
 • Tijdens de opleiding wordt ook aandacht besteed aan de dermatologische aspecten van de wondzorg.
 • De opleiding wordt gegeven in kleine groepen wat de kwaliteit en persoonlijke aandacht waarborgt.
 • De kleine groepen stellen de docent in staat om iedere cursist persoonlijke aandacht te geven en verhogen zo het leerrendement.
 • Opleidingslocatie ligt centraal in Nederland en is ook goed met openbaar vervoer te bereiken
 • Na een leerzame ochtend staat er elke dag een heerlijke lunch voor u klaar (koffie en thee zijn ook inclusief).

Over U-Consultancy

U-Consultancy is een opleidingsinstituut in Nieuwegein dat zich al bijna 25 jaar volledig richt op dermatologie en wondzorg. De docenten van ons team zijn van hoog niveau, komen uit de praktijk en zijn enthousiast.

Reviews studenten

“Ik heb het erg naar mijn zin gehad op de opleiding tot wondverpleegkundige, wat heb ik veel geleerd! De docenten en de stof zijn van hoge kwaliteit en de opleiding vindt plaats in huiselijke sfeer’.

“Goede begeleiding bij de eindopdracht”, “Inspirerende opleiding met goede docenten” en “Het was een leuke en leerzame opleiding, ik kan hier goed gebruik van maken in de praktijk”.

Enthousiast geworden?

Start dan in januari 2022 met deze opleiding. Data: 13 en 14 januari, 10 en 11 februari, 10 en 11 maart, 7 en 8 april, 12 en 13 mei, 16 en 17 juni, 15 en 16 september, 6 en 7 oktober, 3 en 4 november, 1 en 2 december 2022

Meer informatie over kosten, studiebelasting, toelatingseisen, inschrijven en overige informatie vind je op de website
https://www.uconsultancy.nl/vervolgopleiding-wondverpleegkundige/

Carla Uppelschoten, directeur U-Consultancy

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.