Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Studenten verpleegkunde krijgen college via webcam

Studenten Verpleegkunde van de Avans Hogeschool in Breda hebben een bijzonder college gevolgd. De spreker zat namelijk in de VS en de studenten volgden zijn college op een scherm.
Studenten verpleegkunde krijgen college via webcam

Patrick Boyle, directeur van een instelling voor evidence based onderzoek en implementatie in Ohio, vertelde de studenten over IDDT. Dit is een behandelmethodiek voor mensen die verslaafd zijn én een psychiatrische stoornis hebben.

Praktische tips
De tweeëntwintig vierdejaars voltijd- en deeltijdstudenten volgen de minor GGZ, een verdiepend programma over cliënten met zo’n dubbele diagnose. Boyle vertelde wat hij bereikt heeft met zijn behandelingen, maar gaf studenten ook praktische handvatten.

Vragen stellen via internet
Docenten van de hogeschool leerden Boyle kennen op een symposium in de Verenigde Staten. Omdat het vanwege hoge kosten niet mogelijk was om Boyle in Breda te laten spreken, lieten ze een presentatie van hem op video zien. Via het internet konden de studenten rechtstreeks vragen aan hem stellen.

Avans Hogeschool Breda
Door: redactie Nursing

Abonneren
Op de hoogte blijven? Abonneer je nu op de Nursing-nieuwsbrief

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.