Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Test je kennis over wondzorg: madentherapie en meer

De tweede toets van de Nursing Challenge 2017 is nu beschikbaar op de website van E-Nursing. Het thema is wondzorg, gekoppeld aan de wondspecial in Nursing april.

maden.jpg
Foto: BioMonde

Ga direct naar de toets

Voorgaande jaren werkten honderden verpleegkundigen keihard voor de kennistoetsen van de Nursing Challenge. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Doe jij dit jaar ook mee?

Wat is de Nursing Challenge precies?

In 2017 vind je in vier edities (februari, april, juli-augustus en november) van het tijdschrift Nursing speciale Challenge-artikelen. Deze artikelen kun je gebruiken bij het maken van een online kennistoets, zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op je kennis van het vak. De verpleegkundige die overall het beste scoort op deze toetsen, wint de Nursing Challenge en prachtige prijzen.

Accreditatiepunten verdienen

Daarbij ontvang je voor iedere goed voltooide toets 2 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V. Meer informatie over de Nursing Challenge.

Ga naar de toets

Door op de link te klikken verlaat je Nursing.nl en ga je naar de site van onze samenwerkinsgpartner E-Nursing, die de Challenge-toetsen voor ons maakt. Mocht je daar problemen ondervinden, mail dan naar info@e-nursing.nl.