Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toets 1 Nursing Challenge 2013: pijn

Maak hier de eerste toets van de Nursing Challenge 2013 over pijn.
Toets 1 Nursing Challenge 2013: pijn
  • Deze toets van de Nursing Challenge bevat pittige vragen. Je hebt maar twee kansen om de toets te maken! Houd hier rekening mee en pak er voor de zekerheid literatuur bij of het artikel ‘Basisprincipes van pijn’ uit Nursing januari. Zo kun je feitjes die je niet weet opzoeken. Heb je Nursing januari niet? Neem dan een abonnement en vraag het nummer alsnog aan.
  • De laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat. Ben je gezakt, dan spreekt voor zich dat je de toets nog eens probeert. De goede en foute antwoorden krijg je niet direct te zien.
  • De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, de accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets van de Nursing Challenge ontvang je 2 accreditatiepunten.

Ga direct naar de toets.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.