Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundig specialist genomineerd voor prijs

Verpleegkundig specialist Connie Rijlaarsdam is een van de drie genomineerden voor de titel ‘Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid 2016’.
connie.jpg
Foto: LinkedIn

Als verpleegkundig specialist bij de GGD Hart voor Brabant ontwikkelde zij het programma ‘Anticonceptie bij kwetsbare ouders’. Dit programma helpt kwetsbare ouders om in deze fase van hun leven géén kind te krijgen. Op vrijwillige basis, met een proactieve persoonlijke benadering en maatwerk. Haar programma is een groot succes: ruim 80% van de kwetsbare ouders besloot vrijwillig om juiste anticonceptie te gebruiken. Voor de titel ‘Meest invloedrijke persoon in de publieke gezondheid 2016’  neemt ze het op tegen een directeur en wethouder. Deze prijs is een gezamenlijk initiatief van de NPHF en GGD GHOR Nederland. De winnaar wordt op 12 april bekendgemaakt op het Nederlands Congres Volksgezondheid. Stemmen kan tot en met 5 april.

Klik hier om je stem uit te brengen >> 

Bekijk ook de uitzending ‘Jacobine op zondag’ waarin Connie uitleg geeft over haar programma >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.