Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wintereditie Nursing Experience van start, zomereditie 2023 gepland

De wintereditie van de Nursing Experience, het evenement voor verpleegkundigen, is dinsdag van start gegaan. Het congres blijft populair; dit jaar reizen bijna 3000 verpleegkundigen naar Den Bosch.
Volle zaal tijdens eerdere editie van de Nursing Experience
Deelname aan de Nursing Experience levert je 4 accreditatiepunten op voor het Kwaliteitsregister V&V.

De Nursing Experience is dit jaar op een nieuwe locatie, 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Ook staat er een aantal nieuwe thema’s op het programma, zoals voeding en leefstijl, het vrouwenhart en persoonlijk leiderschap. Toch kunnen bezoekers ook hun hart ophalen bij altijd relevante thema’s als agressie, anatomie en fysiologie, decubitus, palliatieve sedatie en omgaan met complex gedrag. Bekijk het volledige programma.

Grote namen

Neuropsycholoog Erik Scherder is ook weer van de partij, net als de Vlaamse pijnarts Bart Morlion. Ook staan er nieuwe namen op het programma zoals rouw- en verliestherapeut Tanja van Roosmalen en psycholoog en stress-expert Thijs Launspach.

Gezellig en ongedwongen

De Nursing Experience bestaat in de huidige vorm sinds 2012. Voor deze editie verkocht de organisatie bijna 3000 kaarten. ‘De Experience is jaar op jaar een groot succes. Ik denk dat dat komt door de veelzijdigheid van het programma, de betaalbare kaartjes en de grote namen’, zegt Alexia Hageman, hoofdredacteur van Nursing. ‘Op de Nursing Experience heerst altijd een fijne sfeer van gezelligheid en ongedwongenheid. Tegelijkertijd voel je het enthousiasme van de verpleegkundigen en de gretige honger naar kennis. Het zindert.’

Praktische info

De Nursing Experience, dit jaar op 13 en 14 december, is een bruisend event speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 50 sessies, een interactieve beursvloer en een skillslab. Deelnemers ontvangen voor deelname 4 punten voor het Kwaliteitsregister V&V. Meer (praktische) informatie over de NX vind je hier.

Zomereditie 2023

De komende zomereditie van de Nursing Experience staat gepland voor 29 en 30 juni 2023.

Verslag via Instagram

Kun je er vandaag of morgen niet bij zijn? Niet getreurd, we doen de hele dag verslag via Nursing Instagram.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.