Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zo meld je je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws op jouw vakgebied, en ontvang handige tips met de maandelijkse nieuwsbrief voor afdelings- en medisch secretaresses.
Zo meld je je aan voor onze nieuwsbrief

Eén keer per maand versturen wij de gratis nieuwsbrief, boordevol nieuws en tips voor afdelings- en medisch secretaresses. Daarnaast kun je meelezen met blogger Marion Hermans, over haar belevenissen als medisch secretaresse in een revalidatiecentrum. Ook kun je je stem laten horen op de online poll, en wordt je op de hoogte gehouden van het congres voor afdelings- en medisch secretaresses dat op 17 april gehouden wordt.

 

Als je je wilt abonneren op de nieuwsbrief, volg dan dit stappenplan:

1. Registreer je hier, en meld je aan voor de nieuwsbrief van Nursing/TvV/TvZ.

2. Wacht tot je deze nieuwsbrief ontvangt in je mailbox (dit gebeurt op dinsdag en vrijdag).

3. Ga dan ín de nieuwsbrief naar het kopje ‘Wijzigen’ (onderaan de nieuwsbrief).

4. Vervolgens kom je op een pagina waar alle special newsletters (waaronder die van medisch secretaresses) op een rij staan. Geef een vinkje bij de nieuwsbrief voor medisch secretaresses.

5. Vervolgens kun je je weer afmelden voor de nieuwsbrief van Nursing/TvV/TvZ. Voilá! Je bent geabonneerd  op onze nieuwsbrief.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.