Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zomereditie Nursing Experience vandaag van start

De Nursing Experience is vandaag van start gegaan. Het event, dat deze keer in de zomer plaatsvindt, blijft een publiekstrekker: voor deze editie reizen ruim 2500 verpleegkundigen naar De ReeHorst in Ede.  

Ook tijdens deze editie zijn de sessies van grote namen als topzwemmer Maarten van der Weijden, neuropsycholoog Erik Scherder, forensisch patholoog Frank van de Goot en de jongste verpleeghuisbewoner van Nederland, Teun Toebes, populair. Daarnaast worden veel deelnemers verwacht bij de allereerste Talkshow Verpleegkundig Leiderschap.

Kennisquiz

Nieuw dit jaar is de Grote Nursing Kennisquiz. Met vooral veel praktische vragen, dus bezoekers komen er zeker wijzer vandaan én kunnen een groot prijzenpakket winnen met onder meer een dinerbon van 100 euro en twee kaartjes voor de Nursing Experience Winter Edition in Den Bosch.

Ook kunnen bezoekers dit jaar aan de slag met hun mentale gezondheid, bijvoorbeeld door te oefenen met grenzen aangeven (Thomas Groen), de wereld van yoga en mindfulness te ontdekken (Cisca Lunenborg-van Melzen) of een bezoekje te brengen aan de Sportschool voor je geest (Wouter de Jong).

Gezellig en ongedwongen

De Nursing Experience bestaat in de huidige vorm sinds 2012. De edities van 2020 en 2021 werden afgelast vanwege corona. Voor de editie die vanochtend van start ging, verkocht de organisatie ruim 2500 kaarten. ‘De Experience is iedere keer een groot succes. Ik denk dat dat komt door de veelzijdigheid van het programma, de betaalbare kaartjes en de grote namen’, zegt Alexia Hageman, hoofdredacteur van Nursing.

‘Op de Nursing Experience heerst altijd een fijne sfeer van gezelligheid en ongedwongenheid. Tegelijkertijd voel je het enthousiasme van de verpleegkundigen en de gretige honger naar kennis. Het zindert.’

Gedurende de dag doen we uitgebreid verslag via Instagram Stories. Volg je ons daar?

Praktische info

De Nursing Experience is een bruisend event speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 50 sessies en een interactieve beursvloer. Deelnemers ontvangen voor deelname 4 punten voor het Kwaliteitsregister V&V. Meer (praktische) informatie over de NX vind je hier.

Nursing Experience: Winter Edition

Ben je er niet bij vandaag of morgen? Niet getreurd; je kunt je alvast aanmelden voor de Nursing Experience op 13 & 14 december 2022 in Den Bosch. Doe je dat vóór 10 juli, dan profiteer je van een 1+1 gratis actie.

Stap 1: Meld je vóór 10 juli aan via deze link
Stap 2: Koop direct het tweede ticket door de knop Extra persoon toevoegen en gebruik de code: NX1+1. Je krijgt het tweede ticket gratis!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.