Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kwaliteitsregister V&V nu ook als app

Sta je ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V? Dan kan je voortaan ook gebruikmaken van een app om het Kwaliteitsregister V&V te bekijken of om er dingen in te wijzigen.
De app Kwaliteitsregister V&V kun je vanaf vandaag downloaden
Kwaliteitsregister V&V

Beroepsvereniging V&VN heeft op verzoek van haar leden de app ontwikkeld. In het Kwaliteitsregister V&V houden verpleegkundigen en verzorgenden bij hoe ze hun kennis op peil houden. Met de nieuwe app is op elk moment en vanaf elke locatie het register te raadplegen. Log eenmaal in en zie daarna in één oogopslag hoe je ervoor staat. Overige ‘deskundigheidsbevorderende activiteiten’ (ODA) voer je makkelijk in. Bewijs van een activiteit fotografeer je vanuit de app of upload je vanaf je telefoon. Heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Om ingeschreven te blijven in het Kwaliteitsregister moet je een bepaald aantal punten per jaar halen. Waar kun je allemaal punten mee verdienen? De Nursing Challenge natuurlijk … maar wat nog meer? Hier staat het op een rij>>

Voordelen van de app

Samen met verpleegkundigen en verzorgenden heeft V&VN de afgelopen maanden de app ontwikkeld. De belangrijkste voordelen:

  • altijd een duidelijk overzicht hoe je ervoor staat
  • eenmalig inloggen
  • gemakkelijk en snel bewijs meesturen
  • snel en makkelijk ‘overige deskundigheidsbevorderende activiteiten’ (ODA) toevoegen

Download de app in de Play Store van Google of de App store.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.