Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundigen gezocht voor redactieadviesraad Nursing

Er is ruimte voor vers bloed in de redactieadviesraad Nursing! We zijn op zoek naar meerdere verpleegkundigen die werkzaam zijn in de directe praktijk, in een ziekenhuis of in de wijk.
Verpleegkundig team op de afdeling. Foto: Arno Massee

Wat is de RAN?

De redactieadviesraad van Nursing (RAN) bestaat uit zo’n 8 tot 10 verpleegkundigen van alle leeftijden en uit alle lagen van het vak. De RAN komt zo’n drie keer per jaar samen met de redactie van Nursing op ons kantoor in Houten (bij Utrecht). Die bijeenkomsten zijn voor de redactie zeer waardevol: de RAN geeft feedback op de artikelen van Nursing, op onze social media-posts en events. Daarnaast dragen de leden zelf artikelideeën aan, geïnspireerd op de eigen dagelijkse praktijk.

Los van de bijeenkomsten doet de redactie regelmatig – via een appgroep – een beroep op leden van de RAN, bijvoorbeeld om een idee voor te leggen of om mee te werken aan een interview.

Deelnemers ontvangen een reiskostenvergoeding, een compleet abonnement op Nursing (ben je al abonnee, dan wordt ‘ie omgezet) en gratis toegang tot de Nursing Experience.

Wat we zoeken:

-Je bent verpleegkundige werkzaam op een algemene afdeling in een ziekenhuis (bijvoorbeeld neurologie, interne, chirurgie) of werkt als verpleegkundige in de wijk/als wijkverpleegkundige. Daarbuiten proberen we rekening te houden met een zo groot mogelijke diversiteit in gender, etnische achtergrond, seksualiteit, vaardigheden, leeftijd en ervaring.
-Je bent (enigszins) bekend met de activiteiten van Nursing (onze artikelen, social media-kanalen, evenementen);
-Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de verpleegkunde;
-Je bent communicatief vaardig;
-Je schroomt niet om kritisch naar onze producten te kijken (en dat ook aan ons te vertellen).

Geïnteresseerd?

Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, functie, opleiding, woonplaats én motivatie naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘adviesraad Nursing’.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.