Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundigen gezocht voor redactieadviesraad Nursing

Er is ruimte voor vers bloed in de redactieadviesraad Nursing (RAN)! We zijn op zoek naar meerdere verpleegkundigen die werkzaam zijn in de directe praktijk, in een ziekenhuis of in de wijk.
Arno Massee

Wat is de RAN?

De redactieadviesraad van Nursing (kortweg RAN) bestaat uit zo’n 8 tot 10 verpleegkundigen van alle leeftijden en uit alle lagen van het vak. De RAN komt zo’n drie keer per jaar samen met de redactie van Nursing op ons kantoor in Houten (bij Utrecht). Die bijeenkomsten zijn voor de redactie zeer waardevol: de RAN geeft feedback op de artikelen van Nursing, op onze social media-posts en events. Daarnaast dragen de leden zelf artikelideeën aan, geïnspireerd op de eigen dagelijkse praktijk. Los van de bijeenkomsten doet de redactie regelmatig – meestal via een appgroep – een beroep op leden van de RAN om dingen te vragen, te sparren of om ideeën voor te leggen. Deelnemers ontvangen een reiskostenvergoeding, een compleet abonnement op Nursing (ben je al abonnee, dan wordt ‘ie omgezet) en gratis toegang tot de Nursing Experience.

Wat we zoeken:

– Op dit moment zijn we op zoek naar zo’n 2 á 3 verpleegkundigen die werkzaam zijn op een algemene afdeling in een ziekenhuis (bijvoorbeeld neurologie, interne, chirurgie) of als verpleegkundige in de wijk/wijkverpleegkundige. We streven naar een zo divers mogelijke RAN, dus alle vooropleidingen (mbo, hbo) zijn welkom. Studenten mogen ook  reageren, graag zelfs!
-Je bent (enigszins) bekend met de activiteiten van Nursing (onze artikelen, social media-kanalen, evenementen);
-Je hebt vaak leuke ideeën, bent niet op je mondje gevallen en schroomt niet om kritisch naar onze producten te kijken (en dat ook aan ons te vertellen).

Geïnteresseerd?

UPDATE oktober 2019: we hebben genoeg mensen dus je hoeft niet meer te mailen.
Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, functie, opleiding, woonplaats én motivatie naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘adviesraad Nursing’.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.