Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Blogger Jos Kaldenhoven op televisie

'Onze' blogger Jos Kaldenhoven was gisteren te zien in het actualiteitenprogramma EénVandaag. Hij legde uit waarom hij zich niet wil vaccineren tegen Mexicaanse griep.
Blogger Jos Kaldenhoven op televisie

Bekijk het item hier. Jos Kaldenhoven zelf is te zien en horen op 2:20.

Voor de blogs van Jos kijk op collega’s > weblogs

2 REACTIES

 1. Bekijk aub ook www. Asanat.org,
  De negen redenen om je niet te laten vaccineren tegen de mexicaanse griep !
  Daar staat ondermeer ook in dat volgens een europese beslissing van 15.9.2009 , de fabriekanten en de artsen die dit expermentele vaccin zullen toedienen niet burgelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld. Dus igv van bijwerkingen kan men nergens klacht indienen !?!
  Zie ook http://www.verontrustemoeders.nl, waarin men het heeft over de autismepandemie bij kinderen tgv vaccinaties ! Dit is zéér schreinend!
  Inenten hoeft geen kuddegeest te worden. Erg als men nog wat druk op de ketel probeert te zetten door het woordje solidariteits- en verantwoordelijkheidsgevoel te gebruiken. Het lijkt mij steeds meer op machts-en chantagespelletjes door pro-vaccinanten! Iemand schulgevoelens laten kweken, is nog veel erger dan die milde griep. Er zijn nu al genoeg argumenten waarvoor men de kuddegeest niet zou moeten volgen.
  Er zijn al genoeg oorlogen geweest ivm godsdiensten.
  Laat men er nu ook nog geen vaccinatieoorlog van gaan maken.
  Het gaat hem om het individu, de vrijheid van elke mens, de rechten van elke mens ! Al dat gebekvecht voor een spuitje!

 2. Lees alle reacties
 3. Kaldenhoven zou zich moeten schamen.

  Inenten doe uit solidariteit/verantwoordelijkheid met/voor je patiënten en je collegae.
  Het is niet zoals Kaldenhoven beweert, dat je je inent om ernstige bijwerkingen te voorkomen. Je ent je in om je imuunsysteem op scherp te zetten.

  Kaldenhoven haalt het argument aan dat hij het de eerste twee dagen niet merkt dat hij de griep heeft en dus besmettelijk is voor zijn patiënten.
  Waaraan Kaldenhoven voorbijloopt is dat inenting de tijd verkort dat je besmettelijk bent omdat je minder lang ziek bent. Dat is niet alleen geruststellend voor zijn patiënten, maar ook voor de instelling waar Kaldenhoven werkt. Jos kan dan gewoon weer lekker snel aan het werk en dat is wel zo fijn voor zijn collegae die het in het geval van een uitbraak hun handen wel vol zullen hebben.
  Inenten doe je voor jezelf zegt Kaldenhoven. Niets is minder waar Jos.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.