Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ding mee naar de Anna Reynvaanprijzen

Op 31 mei aanstaande is de Anna Reynvaanlezing 2018. Op de dag van de lezing worden ook de jaarlijkse Anna Reynvaan-prijzen uitgereikt. Verpleegkundigen die willen meedingen naar een van die prijzen kunnen vanaf nu hun ideeën daarvoor insturen.
Anna Reynvaan lezing verpleegkundige
Professor Cynda Rushton gaat de Anna Reynvaan-lezing verzorgen

Er zijn drie Anna Reynvaan-prijzen: de Wetenschapsprijs voor een artikel in een wetenschappelijk tijdschrift; de Praktijkprijs voor een initiatief of project dat de patiëntenzorg ten goede komt en de Studentenprijs voor een door studenten zelf geschreven artikel over een onderzoek, opinie of casus uit de praktijk. De winnaars van de Wetenschaps- en Praktijkprijs krijgen een geldbedrag van € 5000,- en een sculptuur. De prijs bij de studenten is een sculptuur plus een bezoek voor twee studenten aan een internationaal verpleegkundig congres.

Inzenden voor de Wetenschaps- en Praktijkprijs kan tot 23 maart. Studenten hebben nog tot 26 april de tijd. De criteria en informatie over de procedure vind je op de website van het VUmc.

Wie geeft de Anna Reynvaan-lezing?

Tijdens de Anna Reynvaanweek – van 28 tot en met 31 mei – is professor Cynda Rushton in Amsterdam. Als hoofd van de School of Nursing van Johns Hopkins University houdt zij zich uitgebreid bezig met het thema veerkrachtig omgaan met lastige kwesties in het werk. Daar zullen haar lezingen dan ook over gaan. Dat gebeurt in die week op verschillende momenten: tijdens de presentaties van studenten op de Hogeschool van Amsterdam, tijdens de Expert Meeting op woensdag 30 mei, tijdens een aantal workshops op verpleegafdelingen in AMC en VUmc en natuurlijk vooral tijdens haar Anna Reynvaanlezing op donderdagmiddag 31 mei.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.