Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gezocht: verpleegkundige liefdeskoppels

Zijn jij en je partner beiden verpleegkundige? In het kader van Valentijnsdag zijn we op zoek naar verpleegkundige koppels. Want hoe romantisch het eigenlijk als je hetzelfde werk hebt als je geliefde?
‘Niet dat we elke avond over de dood praten’ Wijkverpleegkundigen Berthy (60) en Marten (60) kennen elkaar van de inservice-opleiding.

We hebben al veel reacties op de oproep binnengekregen, maar zoeken daarop nog een aanvulling. Omdat we in Nursing graag een realistische afspiegeling van onze doelgroep laten zien, vragen we met name stellen met een (deels) niet-Nederlandse afkomst, of koppels van hetzelfde geslacht te reageren.

Interesse?

Lijkt het jou (en je partner) leuk om mee te werken aan een kort interviewtje met foto? Stuur dan een mail met contactgegevens naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘liefdeskoppel’ en een kort verhaaltje over jullie ontmoeting en motivatie om mee te willen werken.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.