Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

S1E7: Seksuele intimidatie in de zorg: zo stop je het

Meer dan de helft van de verpleegkundigen krijgt te maken met seksueel overschrijdend gedrag. In deze aflevering hoor je waarom het in onze beroepsgroep zo vaak voorkomt. Daarnaast spreken we over factoren die ervoor zorgen dat het in stand blijft, maar kijken we óók naar hoe we de cirkel kunnen doorbreken.  
Nursing werkt

In deze aflevering gaat journalist Basti Baroncini in gesprek met Ymke Kelders, programmamedewerker Zorg bij Rutgers, kenniscentrum voor seksualiteit. Haar hoofdboodschap in deze aflevering is: ‘Neem jezelf serieus als professional.’ Maaike van Sasse van IJsselt en Niels Oosterveld, 2 jonge verpleegkundigen stellen hun eigen kritische vragen. Dat levert boeiende gesprekken op met handvatten voor de praktijk of ter inspiratie.

NursingWerkt is een podcast voor jonge verpleegkundigen die zich oriënteren op hun verpleegkundige loopbaan en zich daarin verder willen ontwikkelen. In deze serie komen deskundigen op verschillende terreinen aan het woord, met als centrale vraag: hoe sta ik sterk in mijn werk?

De Nursing Werkt podcast is ook te beluisteren op de geijkte podcastkanalen: SoundCloud, Spotify, iTunes en de Google podcastapp. Tip: zoek op jouw podcastkanaal op ‘Nursing Impact’, daar vind je ook de podcasts van Nursing Werkt. Wij werken er nog aan dit te verbeteren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.