Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Jenneke van Veen Verbeterprijs 2011 van start

Verzorgenden die goede ideeën hebben over het verbeteren van de zorg voor cliënten, kunnen hiermee een prijs winnen: de Jenneke van Veen-Verbeterprijs 2011.

Deze jaarlijkse prijs heeft tot doel om het succes van kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg onder de aandacht te brengen. Onder voorzitterschap van Jenneke van Veen, oud hoofdinspecteur IGZ, zal een jury de aanmeldingen beoordelen. De prijsuitreiking is in december 2011.

 

Verbetering

De ‘Jenneke van Veen-Verbeterprijs’ is bedoeld als stimulering van verbeteringen in de sectoren verpleging, verzorging, thuiszorg en de gehandicaptenzorg. Het is dé kans om te laten zien dat samenwerking tussen management, zorgprofessional en cliëntenraad tot verbeteringen leidt voor de cliënt in de VVT. Dit kunnen zorginhoudelijke verbeteringen zijn, maar ook bijvoorbeeld verbeteringen bij toepassing van technologie, diversiteitsbeleid, waardevolle initiatieven in de wijk, ketenzorg, inzet van vrijwilligers en mantelzorgers.

 

Winnaar

De winnaar ontvangt een kunstobject en een eervolle vermelding tijdens een feestelijke bijeenkomst die wordt aangeboden bij de winnende organisatie. Juryvoorzitter Jenneke van Veen zelf was bij haar afscheid in 2010 de eerste winnaar. De prijs is een initiatief van ActiZ, VGN, LOC Zeggenschap in Zorg en Platform VG. 

 

Klik hier voor meer info en opgave 

 

Bron: LOC

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.