Verpleegkundigen in de politiek

Verpleegkundigen staan door hun werk midden in de samenleving. Dat maakt deze beroepsgroep bij uitstek geschikt om de politiek in te gaan, vinden Latisha, Karin, Luuk en Wim. Zij hebben naast een baan aan het bed, ook een carrière in de gemeenteraad.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
verpleegkundige in de politiek
Verpleegkundige Latisha Meijer: 'Ik ben nieuwsgierig naar achterliggende processen.' (Foto: Arno Massee)
Dit artikel is verschenen in Nursing-magazine maart 2017.

Latisha Meijer (22)

Verpleegkundige Latisha Meijer (22, VVD Utrecht) werkt bij AxionContinu. Ze hoopt volgend jaar mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

‘Ik ben nieuwsgierig naar achterliggende processen’

‘Tijdens mijn eerste baan in het ziekenhuis werden op een dag hechte en goed functionerende teams uit elkaar gehaald om personeelsproblemen in de organisatie op te lossen. Ik was net als de meeste collega’s verontwaardigd, maar tegelijkertijd nieuwsgierig naar de processen die daar achter scholen. Om die reden besloot ik Management in de Zorg te gaan studeren. Al gauw besefte ik dat wat zich

0
340

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.