Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Nieuw dilemma: ‘Waar laat ik mijn zoontje als ik met spoed naar een cliënt moet?’

Wat zou jij doen? Nursing-lezers vragen andere lezers om raad bij problemen en dilemma's.
Huilende baby
Als ik met spoed naar een cliënt moet, kan ik dan mijn zoontje meenemen? (Foto: Fotolia)

Ik werk sinds kort in de wijk en ben alleenstaande moeder van een zoontje (2). Wanneer ik werk is de kleine bij opa en oma, ’s middags neem ik hem weer mee naar huis. Ik heb alleen geen idee hoe ik dat met bereikbaarheidsdiensten moet doen. Stel, ik moet met spoed naar een cliënt toe? Ik heb geen warme contacten met buren en weinig vrienden in de buurt. Ik wil ook niet steeds bij mijn ouders – die op leeftijd zijn – aankloppen. Ik zit er nu aan te denken om de kleine dan gewoon even mee te nemen, maar dat lijkt me ook niet echt gewenst? Wat zou jij doen in mijn geval?
Verpleegkundige in de wijk, naam bij de redactie bekend

Heb je een advies of tip voor deze collega? Laat een reactie achter, of stuur een mail naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘dilemma’


Heb je zelf een vraag of dilemma en wil je advies van collega’s? Mail ‘m naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘dilemma’ en laat collega’s erop reageren. Uiteraard mag dit anoniem. De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen in te korten.

 

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Je zoontje meenemen naar een cliënt is niet gewenst tijdens een oproep in je bereikbaarheidsdienst. Je bent op dat moment aan het werk, je cliënt heeft je aandacht nodig. Ook vind ik het niet professioneel over komen en ben je op dat moment bij de cliënt mogelijk niet in staat om op je zoontje te letten door je werkzaamheden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.