Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zij wonnen de Grote Nursing Kennisquiz

Ivonne Bouwmeester en Michelle Broen wonnen vorige week de Grote Nursing Kennisquiz tijdens de Nursing Experience in Ede.
Ivonne Bouwmeester, avond-, weekend-, nachtcoördinator bij 's Heeren Loo

Moet je een stomaplak voorverwarmen en waarmee vul je de ballon van een verblijfskatheter? Dit soort vragen kregen de deelnemers aan de Grote Nursing Kennisquiz vorige week voorgeschoteld.

Ivonne Bouwmeester, avond-, weekend-, nachtcoördinator bij ’s Heeren Loo

Op dag 1 ging Ivonne Bouwmeester, avond-, weekend-, nachtcoördinator bij ’s Heeren Loo er met de hoofdprijs vandoor, op dag 2 won verpleegkundige Michelle Broen van het Zuyderland Medisch Centrum. De winnaars kregen een groot prijzenpakket met onder meer een dinerbon van 100 euro en twee kaartjes voor de Nursing Experience in Den Bosch.

Michelle Broen, verpleegkundige in het Zuyderland Medisch Centrum

De Kennisquiz werd georganiseerd door de redactie van Nursing in samenwerking met docent verpleegkunde Peter Hoegen en quizmaster Joost Hoebink. In de quiz konden verpleegkundigen op een speelse, interactieve manier hun kennis testen. De vragen waren voor een deel afkomstig uit de rubriek ‘Vraag van de Week’ op Nursing.nl.

Nursing Experience wintereditie

De Nursing Experience vorige week in Ede was een groot succes. Maar liefst 2500 verpleegkundigen lieten zich een dag onderdompelen in spraakmakende sessies van onder meer topzwemmer Maarten van der Weijden, neuropsycholoog Erik Scherder en de jongste verpleeghuisbewoner van Nederland, Teun Toebes.

Reden genoeg om de Nursing Experience in de winter te herhalen: op 13 en 14 december 2022 om precies te zijn.

Op 13 en 14 december vindt de Nursing Experience opnieuw plaats en tot en met 10 juli krijg je het 2e ticket gratis. 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.