Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Challenge: laatste toets over doorbraakpijn bij kanker online

Vanaf vandaag kun je de vierde en laatste toets van de Nursing Challenge 2016 maken op de website van E-Nursing. Het onderwerp is doorbraakpijn bij kanker, behorend bij het artikel in Nursing december.
pillen

LET OP: De Nursing Challenge 2016 is inmiddels gesloten. Je kunt de toets dus niet meer maken. 

Voorgaande jaren werkten honderden verpleegkundigen keihard voor de kennistoetsen van de Nursing Challenge. Alles voor een goed doel: hun vakkennis ophalen én kans maken op prachtige prijzen. Doe jij dit jaar ook mee? Bekijk hier wat je kunt winnen.

Wat is de Nursing Challenge precies?

In 2016 vond je in vier edities (februari, mei, september, december) van het tijdschrift Nursing speciale Challenge-artikelen. Deze artikelen zijn nodig bij het maken van een online kennistoets, zoals ieder jaar zorgvuldig samengesteld door bureau voor online cursussen E-Nursing. De toetsen bevatten stuk voor stuk pittige vragen die een flink beroep doen op je kennis van het vak. De verpleegkundige die overall het beste scoort op deze toetsen, wint de Nursing Challenge en prachtige prijzen. Daarbij ontvangt iedere deelnemer voor iedere goed voltooide toets 2 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V. De Nursing Challenge is er alleen voor abonnees van Nursing. Meer informatie over de Nursing Challenge.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.