Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Experience 2021 verplaatst naar de zomer

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom covid-19 is het op dit moment onmogelijk de Nursing Experience begin december te laten plaatsvinden. Dat liet de organisatie van het congres vanmiddag weten.  
Volle zaal tijdens eerdere editie van de Nursing Experience
Deelname aan de Nursing Experience levert je 4 accreditatiepunten op voor het Kwaliteitsregister V&V.

‘Deelnemers hadden zich op de dag verheugd. We gaan hen deze dag dan ook niet ontnemen en annuleren niet. We verplaatsen de Nursing Experience naar een tijdstip in de zomer,’ aldus congresontwikkelaar Christa van den Hurk.

De Nursing Experience zal in 2022 plaatsvinden op donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli onder de naam Nursing Experience Summer Edition in de ReeHorst te Ede.

Kaartje blijft geldig

Heb je een kaartje dan blijft deze geldig voor de nieuwe editie. Bij vragen kun je contact opnemen met onze afdeling klantenservice via nursingexperience@bsl.nl.

Uitverkocht

De Nursing Experience, het jaarlijkse praktijkcongres voor verpleegkundigen, zou dit jaar weer live doorgaan in De Reehorst in Ede op 2 en 3 december 2021. Deze editie was uitverkocht.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.