Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Experience 2021 weer live in Ede

De Nursing Experience, het jaarlijkse praktijkcongres voor verpleegkundigen, gaat dit jaar weer live door in de Reehorst in Ede, en wel op 2 en 3 december 2021.
Volle zaal tijdens eerdere editie van de Nursing Experience
Deelname aan de Nursing Experience levert je 4 accreditatiepunten op voor het Kwaliteitsregister V&V.

De Nursing Experience is een jaarlijks terugkerend tweedaags congres speciaal voor verpleegkundigen. Ook dit jaar zullen verschillende bekende sprekers een bijdrage leveren, zoals longarts Sander de Hosson, olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden, hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder en forensisch patholoog Frank van de Goot.

> Bekijk het voorlopige programma
> Bestel kaarten 

Sessies

Daarnaast kunnen deelnemers uiteenlopende sessies volgen over vakinhoudelijke onderwerpen, is er een interactieve beursvloer, een skillslab, goodies, gadgets, accreditatie en voldoende eten en drinken.

Wees er snel bij

De Nursing Experience bestaat in de huidige vorm sinds 2012. De laatste edities waren steeds uitverkocht, dus wees er snel bij. Bestel kaarten.

Het succes van de Nursing Experience wordt vooral verklaard door de veelzijdigheid van het programma, de betaalbare kaartjes en de grote namen’, aldus Alexia Hageman, hoofdredacteur van Nursing tijdens de laatste fysieke editie van de Nursing Experience in 2019. ‘Op de Nursing Experience heerst altijd een fijne sfeer van gezelligheid en ongedwongenheid. Tegelijkertijd voel je het enthousiasme van de verpleegkundigen en de gretige honger naar kennis. Het zindert.’ Vorig jaar kon de Nursing Experience vanwege de corona-maatregelen niet doorgaan. Lees ook: ‘Geen Nursing Experience dit jaar, dit wensen onze topsprekers je toe voor 2021′

Hopelijk tot in Ede op 2 of 3 december! Bestel kaarten 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.