Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing opent eigen webshop

Ben je op zoek  naar een boek, e-learning, online tool of een Nursing congres: klik dan vooral op de link van de nieuwe Nursing webshop.
Kopje thee met arm en bloemen.
Foto: Unsplash.

Je bent gewend dat Nursing betrouwbare vakinformatie biedt. Of het nu online is op nursing.nl, via het magazine, haar congressen of boeken. Ze staan nu allemaal handig bij elkaar op de site shop.nursing.nl.

Boekenshop

Je kunt kiezen uit wel 300 boeken die door Bohn Stafleu Van Loghum, de uitgever van Nursing, zijn uitgegeven. In het fonds zitten bijvoorbeeld leerboeken over pathologieën, zoals Leerboek oncologieverpleegkunde, Leerboek Hartfalen of Anatomie en fysiologie van de mens kwalificatieniveau 4.

Of neem de Nursing Dementiereeks. Hierin heb je keuze uit 7 titels, waaronder Het signaleringsplan in de zorg voor kwetsbare ouderen bij dementie.

Rond het thema verpleegkundig leiderschap is onder meer te kiezen uit de boeken Klinisch redeneren, EBP praktisch, en Verpleegkundig Leiderschap.

E-learningshop

Er zijn voor verpleegkundigen 70 e-learnings. 10 daarvan gaan over medisch rekenen, met deelonderwerpen als infusie/transfusie, zuurstof, vochtbalans en vloeibare medicatie. Andere gaan over verpleegkundige handelingen, zoals ACT-zwachtelen, tracheacanule en tracheostoma verzorgen, en omgaan met tilliften.

Nursing Congressen

Heel veel collega’s bezoeken jaarlijks een van de vele Nursing Congressen. In 2021 is er onder meer nog plaats bij de Nursing Experience, Dag van de Medicatieveiligheid en de Masterclass EBP.

Nursing online tools

Tot slot biedt de Nursing shop verschillende tools en apps aan, zoals apps voor Nanda, Nic en Noc. Nieuw is de online tool NNN Pro, dat verpleegkundigen helpt een goed doortimmerd zorgplan te maken. Dat gebeurt met klinisch redeneren op basis van Nanda, Nic en Noc.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.