Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Nursing zoekt een nieuwe columnist

Ben je een ervaren verpleegkundige, en heb je nog een gouden pen ook? Kun jij je mening moeilijk voor je houden, en heb je het lef om die ongezouten (maar gefundeerd) op te schrijven? Wil jij één van de gezichten van Nursing worden, met iedere maand een vaste bijdrage op een vaste plek in het blad? Dan is Nursing op zoek naar jou.
50932866.jpg

We hebben inmiddels genoeg reacties op deze oproep ontvangen. Heb je een proefcolumn ingestuurd? Dan kun je voor eind september een reactie verwachten.

Wegens het vertrek van een van onze columnisten, zijn we op zoek naar vervanging. Als columnist voor Nursing weet je als geen ander wat de verpleegkundigen op de werkvloer bezighoudt, wat er bij de koffie wordt besproken en wat collega’s blij of boos maakt. Je hebt een brede visie op de zorg en houdt de actualiteit bij, maar hebt net zo goed oog voor de kleine dingen die het vak bijzonder of juist moeilijk maken. Jouw observaties komen samen in je maandelijkse column voor de papieren versie van Nursing.

Nursing is hét tijdschrift voor verpleegkundigen in Nederland en Vlaanderen. Beroemd vanwege de praktijkgerichte berichtgeving en geroemd om de betrouwbaarheid van de artikelen. Het tijdschrift verschijnt elf keer per jaar en publiceert artikelen over de verpleegkundige praktijk. Verplegen doe je met Nursing in de hand.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Hoewel ik zeker niet het klassieke beeld van de verpleegkundige vertegenwoordig, ben ik zeker wel op de hoogte van wat er speelt in Nederland en Belgie. Veel van mijn schrijfwerk is dan ook te vinden op DeWereldMorgen.be.
    Ik zal vandaag en morgen werken aan twee feuture artikelen over onderwerpen die mij aan het hart gaan, waarbij werken als verpleegkundige in het buitenland zeker een rol zal spelen.
    En ander onderwerp is, zijn verpleegkundigen voldoende medisch op de hoogte?
    Met vriendelijke groeten,
    Marinus Kruissen

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.