Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tijdschrift voor Verzorgenden nu ook op Twitter

Tijdschrift voor Verzorgenden is nu ook gelanceerd op Twitter. Volgers kunnen het laatste nieuws voor verzorgenden in de ouderenzorg lezen.
computer

Minutenregistratie, bezuinigen, personeelstekorten, nieuwe domotica, ontwikkelingen op het gebied van Alzheimer, nachtzorg, decubitus, wondzorg, buurzorg al het zorgnieuws dat op de website van Tijdschrift voor Verzorgenden (http://www.tvvonline.nl/) wordt gemeld, is vanaf nu op de voet te volgen via twitter.

 

Op de voet gevolgd

Via het account http://twitter.com/VerzorgendenTvV kunnen verzorgenden het laatste zorgnieuws volgen. Ook als er een nieuw dossier, poll, agendapunt, vraag, kennisquiz, filmpje, of weblog van verzorgende Conny op de site geplaatst is, wordt hier direct melding van gemaakt via het twitteraccount.

 

Actie

Onder de eerste tweehonderd volgers verloten we vijf boeken van ‘Dokter op het strand’ twv € 17,95 (nu in de aanbieding voor € 9,95). Ook andere volgers kunnen gebruik maken van speciale Twitter-acties.

 

Bron: Tijdschrift voor Verzorgenden

Auteur: Redactie TVVonline

 

Volg het laatste zorgnieuws nu ook op Twitter. Volg ons hier: @verzorgendentvv

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.