Verpleegkundig rekenen: denk mee over de Nursing Calculator app

Wist je dat Nursing een eigen Nursing Calculator heeft? Dat is een app die je kunt gebruiken bij het verpleegkundig rekenen. Super handig, maar deze app is aan een update toe. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Meld je voor 14 februari aan voor een van de panelbijeenkomsten over de Nursing Calculator en help deze app voor verpleegkundig rekenen te verbeteren. Foto Arno Massee

Nursing Calculator

Met de Nursing Calculator app kunnen verpleegkundigen met hun smartphone eenvoudig berekeningen uitvoeren, bijvoorbeeld voor oplossingen en verdunningen, infuusstanden, bmi en de inhoud van zuurstofcilinders. Met het metrieke stelsel reken je snel verschillende eenheden om. De app bevat een druppelteller en stopwatch en verder wordt iedere formule met een voorbeeld uitgelegd en is er ruimte voor het maken van notities.

Wil jij ons helpen?

Tijdens een speciale panelbijeenkomst gaan we met een aantal verpleegkundigen op zoek naar verbeterpunten in de app. Specifieke kennis of voorbereiding is niet nodig, zelfs geen rekenknobbel. We maken er een gezellige bijeenkomst van.

  • De bijeenkomst vindt plaats in Houten op 4 of 10 maart, van 16.30 tot 19.00 uur.
  • Voor een eenvoudige maaltijd wordt gezorgd.
  • Je reiskosten worden vergoed en je krijgt een bon van Bol.com t.w.v. 25 euro.
  • Uiterste aanmelddatum is vrijdag 14 februari.

Wil jij meedoen? Meld je hieronder aan.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.

    Je mag ook beide data selecteren

1 REACTIE

  1. Op mijn afdeling geldt een verbod op het in de zak hebben van de smartphone. Dit is echt vervelend want ik gebruik(te) de Nursing calculator juist vaak evenals mijn notities in de app. Ik ben eigenlijk benieuwd of anderen ook een verbod hebben binnen hun afdeling op het gebruik van hun smartphone.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.