Wim de Wit wint de Nursing Challenge 2017

Verpleegkundige Wim de Wit (56) uit Waddinxveen gaat er met de hoofdprijs van de Nursing Challenge 2017 vandoor. Hij laat daarmee ruim 2100 verpleegkundigen achter zich.

Wim wint de Nursing Challenge 2017

Wim wint een weekendtrip XL inclusief diner ter waarde van €199,90 en een jaar lang onbeperkt e-learning cursussen bij E-nursing, platform voor online zorgcursussen. De collega’s op de afdeling van Wim krijgen een e-learningpakket ter waarde van €1000.

 

Dit jaar gaat de Nursing Challenge drastisch veranderen. In 2018 vind je in elke Nursing twee artikelen met een online kennistoets. Als abonnee mag je deze toetsen maken. Als je aan alle toetsen meedoet kun je 33 accreditatiepunten per jaar verdienen én je maakt kans op leuke prijzen. Meer informatie>

 

Wim werkt als transferverpleegkundige in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp: ‘Als transferverpleegkundige ben ik de schakel tussen ons ziekenhuis en de zorgaanbieder daarna, bijvoorbeeld verpleeghuis of wijkzorg. Omdat ik dezelfde taal wil kunnen blijven spreken als al deze collega’s, fris ik mijn vakkennis regelmatig op door middel van e-learning. Kennis is wat mij betreft de sleutel tot creativiteit – iets waar je niet genoeg van kunt hebben als transferverpleegkundige.’

Meer winnaars…

Nursing feliciteert ook de nummers twee en drie van de Challenge: Eefke Millenaar uit Houten, werkzaam bij ZorgSpectrum in de regio Nieuwegein, Houten en Vianen. En Sanne Huberts uit Sappemeer, werkzaam bij het Ommelander Ziekenhuis in Winschoten. Zijn winnen respectievelijk een weekendtrip XL inclusief diner ter waarde van € 199,90 en een relaxweekend met overnachting, ontbijt én diner ter waarde van € 169,90. Beiden mogen gratis een aantal online cursussen naar keuze volgen bij E-Nursing.

Ook meedoen aan de Nursing Challenge?

Met de Nursing Challenge dagen we je uit om je kennis te toetsen en te vergroten. In elke Nursing vind je twee artikelen met een online kennistoets. Deze toetsen mag je als abonnee maken. Je verdient hiermee accreditatiepunten én maakt kans op leuke prijzen. De eerste twee artikelen en toetsen staan al online. Doe je ook mee?