Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Win een relaxweekend of gratis e-learning met de Nursing Challenge

Het challengejaar 2017 zit er bijna op. Tijd om de prijzen nog een keer op een rij te zetten. Win een nachtje in een kasteel, een wellnessweekend óf een jaar lang gratis e-learning met de Nursing Challenge.

De nummer twee wint een wellnessweekend inclusief ontbijt en diner (Foto: Fotolia)

1e prijs

De winnaar van de Nursing Challenge 2017 krijgt een weekendtrip XL inclusief diner ter waarde van € 199,90. Ook kan de winnaar een jaar lang onbeperkt e-learning cursussen volgen bij E-nursing, platform voor online zorgcursussen. De collega’s op de afdeling van de winnaar krijgen een e-learningpakket ter waarde van € 1000,-.

2e prijs

De runner-up van deze wedstrijd wint een relaxweekend met één overnachting, ontbijt én diner ter waarde van € 169,90. Daarbij krijg je drie online cursussen naar keuze bij E-Nursing.

3e prijs

Een overnachting in een kasteel inclusief ontbijt ter waarde van € 139,90. Bij E-Nursing kun je bovendien nog twee online cursussen naar keuze maken.

Nog snel meedoen aan de Nursing Challenge 2017? Meer informatie en de toetsen van de Nursing Challenge 2017. Je hebt nog de tijd tot 1 januari 2018.

Nursing Challenge 2018

Met de Nursing Challenge toets je je kennis door het maken van vragen op een online leeromgeving. We hebben dat jarenlang gedaan met onze partner E-Nursing. In 2018 gaan we dat op ons eigen online platform doen. De Nursing Challenge blijft gewoon bestaan, maar gaan we uitbreiden en verdiepen. Met ingang van 2018 kun je in plaats van vier keer per jaar, iedere maand twee online toetsen maken (gekoppeld aan twee artikelen in het tijdschrift Nursing). Daarmee kun je twee accreditatiepunten behalen voor in het kwaliteitsregister V&V. Meer details hierover vind je op www.nursing.nl/challenge. Naast het behalen van accreditatiepunten kun je ook in 2018 mooie prijzen winnen.