Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Stelende verzorgende aangehouden

Een 22-jarige verzorgende uit Den Haag is aangehouden omdat ze bewoners in een verzorgingshuis beroofde.
Stelende verzorgende aangehouden
Foto: Stock.XCHNG

Dit meldt Omroep West. De bewoners van het verzorgingshuis misten de laatste tijd steeds vaker spullen. Ze deden daarvan aangifte bij de politie. Deze zette diverse middelen in om de diefstallen te onderzoeken, zoals verdekt opgestelde camera's. Naar aanleiding van de camerabeelden kon de vrouw worden aangehouden. De politie verwacht dat de onrust in het verzorgingshuis nu afneemt. Toch zet de recherche het onderzoek voort.

 

Lees ook:

Redactie TvV

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • E Lindemans

    Hier in mijn omgeving is een verzorgende ook aangehouden en zelfs veroordeeld, maar ja, een van de verzorgenden die bestolen was, kwam de verzorgende tegen in het huis waar haar moeder is, werkzaam daar dus.Het is dus helemaal niet goed geregeld, het zou óf zo moeten zijn dat verzorgenden een BIG register krijgen waar dit dan in komt te staan, of er moet een register komen waar veroordelingen zichtbaar zijn. Het moet toch niet zo zijn dat een veroordeelde verzorgende nog voor het uitzitten van de straf al weer werkt in een huis met kwetsbare ouderen.

Of registreer je om te kunnen reageren.