Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Nursing Festival 2020 geopend

Ben jij al toe aan een zomers verpleegkundig feestje? De inschrijving voor de tweede editie van het Nursing Festival op donderdag 27 augustus 2020 is geopend.
Polsbandjes van het Nursing Festival 2019

Op het Nursing Festival geniet je een dag lang in festivalstijl van verpleegkundig inhoudelijke lezingen en workshops, maar is er ook volop mogelijkheid om te ontspannen. Het Nursing Festival is het jongere zusje van de Nursing Experience, het bekende evenement in december dat al sinds 2012 jaarlijks wordt gehouden in De Reehorst in Ede. De eerste editie vorig jaar was binnen korte tijd uitverkocht. Meer dan duizend verpleegkundigen uit heel Nederland kwamen toen voor het festival naar de Landgoederij in Bunnik, bij Utrecht.

Festivalvibe

Het succes van het relatief nieuwe Nursing Festival zit ‘m volgens de organisatie, nog meer dan bij de Nursing Experience, in de combinatie van inhoud met een leuke dag uit. Het Nursing Festival heeft naast vakinhoudelijke workshops en lezingen méér opties voor luchtigheid en ontspanning. Zo zijn er muziekoptredens, kunnen deelnemers meedoen aan een boksclinic, zijn er kleding- en sieradenkraampjes en kun je advies van visagisten krijgen. ‘Er hangt een echte festivalvibe,’ aldus congres-ontwikkelaar Christa van den Hurk. ‘Het festival draait om verpleegkundigen een dagje in het zonnetje zetten.’

Meer informatie over het programma en tickets

Bekijk de aftermovie van vorig jaar: 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.