Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nursing Experience vandaag van start

De Nursing Experience, het jaarlijkse evenement voor verpleegkundigen, is vandaag van start gegaan. Het event blijft populair; dit jaar reizen ruim 3000 verpleegkundigen naar De Reehorst in Ede.
Een volle Schouwburgzaal tijdens de Nursing Experience van vorig jaar (Foto: Sander Blom)

Dit jaar zijn vooral sessies van grote namen als topzwemmer Maarten van der Weijden, neuropsycholoog Erik Scherder, patholoog Frank van de Goot en longarts Sander de Hosson populair. Ook worden veel deelnemers verwacht bij het zorgdebat over functiedifferentiatie op de vrijdag.

Gezellig en ongedwongen

De Nursing Experience bestaat in de huidige vorm sinds 2012. Voor de editie van 2019 die vanochtend van start ging, verkocht de organisatie ruim 3000 kaarten. ‘De Experience is jaar op jaar een groot succes. Ik denk dat dat komt door de veelzijdigheid van het programma, de betaalbare kaartjes en de grote namen’, zegt Alexia Hageman, hoofdredacteur van Nursing. ‘Op de Nursing Experience heerst altijd een fijne sfeer van gezelligheid en ongedwongenheid. Tegelijkertijd voel je het enthousiasme van de verpleegkundigen en de gretige honger naar kennis. Het zindert.’

Praktische info

De Nursing Experience, dit jaar op 6 en 7 december, is een bruisend event speciaal voor verpleegkundigen, met ruim 50 sessies, een interactieve beursvloer en een skillslab. Deelnemers ontvangen voor deelname 4 punten voor het Kwaliteitsregister V&V. Meer (praktische) informatie over de NX vind je hier.

Nursing doet gedurende beide dagen verslag via Instagram Stories. Volg Nursing op Instagram!

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.