Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: liefdesrelatie met een (ex-)patiënt

Sloeg de vonk met jouw liefdespartner over toen hij/zij als patiënt aan jouw zorg toevertrouwd was? Dan komen we graag met je in contact.
Beeld: iStock

Onlangs berichtte Nursing over een verpleegkundige die zes maanden voorwaardelijk werd geschorst uit het BIG-register omdat hij een relatie begon met een ex-patiënt. De relatie blijkt serieus: het koppel is inmiddels van plan om te gaan trouwen.

Voor een artikel in Nursing zijn we nu op zoek naar meer van dit soort liefdesverhalen. Oftewel, verhalen van koppels bij wie het eerste contact op jouw werkvloer was: binnen de zorgrelatie dus. Want een relatie met een (ex-)patiënt mag niet, maar is het altijd zo zwart-wit? Ook verhalen over vonken die pas na de zorgrelatie oversloegen, die inmiddels over zijn, of die toch onmogelijk bleken vanwege jouw werk zijn welkom. Mail je verhaal naar nursing@bsl.nl, of wanneer je meer informatie wilt.

Waarom mag je geen relatie hebben met een patiënt die al is ontslagen? Nursing zocht het uit.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.