Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: wil jij een dagje meelopen met een arts?

Voor een artikel in Nursing zijn we op zoek naar verpleegkundigen die een dagje mee willen lopen met een arts en over hun ervaringen willen vertellen.
nurse investigator.jpg
Nieuwsgierige en kritische verpleegkundige gezocht - Foto: Pixabay

Ben jij verpleegkundige in ziekenhuis of thuiszorg en lijkt het jou interessant om eens een dag mee te lopen met een arts? En wil je vervolgens daarover vertellen in Nursing?  Neem dan contact op met Nursing. We zoeken iemand die nieuwsgierig en kritisch is en die veel vragen durft te stellen. We willen namelijk álles weten over ‘de andere kant’ van de zorg. Het is de bedoeling dat je een arts uit jouw eigen netwerk vraagt om mee te lopen, bijvoorbeeld een specialist als je in het ziekenhuis werkt of een huisarts als je in de wijk werkt. De arts loopt ook een dag met jou mee en vertelt over zijn of haar ervaringen. 

Interesse?

Heb je interesse om mee te doen aan het artikel? Mail dan je leeftijd, functie en eventueel specialisme/afdeling naar francine.aarts@bsl.nl o.v.v. ‘Meelopen’. Kiezen we jou uit voor het artikel, dan kom je ook op de foto. 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.