Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

S1E2: ‘Solliciteren is altijd tweerichtingsverkeer’

In deze aflevering gaan we het hebben over hoe je moet solliciteren als verpleegkundige, en alles wat daarbij komt kijken. Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief, en waaraan moet een cv voldoen? En hoe bereid je je voor op dat ene spannende sollicitatiegesprek? Host Basti Baroncini gaat erover in gesprek met oud-verpleegkundige en zelfstandig loopbaancoach Jolanda Schilt.  

 

NursingWerkt is een podcast voor jonge verpleegkundigen die zich oriënteren op hun verpleegkundige loopbaan en zich daarin verder willen ontwikkelen. In deze serie komen deskundigen op verschillende terreinen aan het woord, met als centrale vraag: hoe sta ik sterk in mijn werk?

De Nursing Werkt podcast is ook te beluisteren op de geijkte podcastkanalen: SoundCloud, Spotify, iTunes en de Google podcastapp. Tip: zoek op jouw podcastkanaal op Nursing Impact, daar vind je ook de podcasts van Nursing Werkt. Wij werken er nog aan dit te verbeteren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.