Studenten over hun stage in het buitenland: ‘Ik heb vooral leren loslaten’

Werken met beperkte middelen, andere aandoeningen, andere gewoontes: stage lopen in het buitenland is een bijzondere ervaring. Studenten Judith, Manu, Mabel en Nathalie gingen de uitdaging aan.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Op de middelbare school wist ik al dat ik ook in het buitenland in de verpleging wilde werken. De gezondheidszorg is immers overal. In het buitenland verruim je je blik en je maakt zoveel meer groei door.

In het tweede jaar heb ik stage gelopen in een hospice op Curaçao. Wat ik daar het opmerkelijkste vond, is dat de familie zo betrokken is bij de zorg. Vaak zaten er wel 10 mensen om het bed. Via school had ik in het derde jaar de kans om naar Zuid-Afrika te gaan. Ik werk nu mee aan een multidisciplinair stroke awareness project

2
3220

Wil je dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

2 REACTIES

  1. Zeer ergerlijk dat de pagina door de foto’s steeds verspringt, je kunt het artikel eigenlijk niet lezen en ook een reactie geven is bijna onmogelijk. Ligt dit aan mijn computer, dan mijn excuses, maar ik denk dat het aan de opmaak van dit artikel ligt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.