Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Eerste editie Nursing Festival groot succes

Duizend verpleegkundigen uit heel Nederland kwamen vandaag naar het allereerste Nursing Festival in de Landgoederij in Bunnik.

Het Nursing Festival is het jongere zusje van de Nursing Experience, het evenement dat al sinds 2012 jaarlijks wordt gehouden in De Reehorst in Ede.

In het zonnetje

Het succes van het nieuwe Nursing Festival zit ‘m volgens de organisatie, nog meer dan bij de Nursing Experience, in de combinatie van inhoud met een leuke dag uit. Het Nursing Festival heeft naast vakinhoudelijke workshops en lezingen nog méér opties voor luchtigheid en ontspanning. Zo zijn er muziekoptredens, kunnen deelnemers meedoen aan een boksclinic en geeft modestylist Fred van Leer fashionles voor verpleegkundigen. ‘Er hangt een echte festival-vibe,’ aldus congres-ontwikkelaar Christa van den Hurk. ‘Het festival draait om verpleegkundigen een dagje in het zonnetje zetten.’

Nursing Experience kaarten

Het Nursing Festival was begin deze maand al uitverkocht. Kun jij er niet bijzijn vandaag in Bunnik? Er zijn nog wel kaarten voor de Nursing Experience, op 6 en 7 december in Ede, met sprekers als topzwemmer Maarten van der Weijden, rekengoeroe Meneer Megens en de populaire longarts Sander de Hosson. De Nursing Experience is al jaren een succes, vorig jaar trok het evenement bijna 4000 verpleegkundigen uit heel Nederland en België. Meer informatie over de Nursing Experience.

Bekijk hier de promotiefilm van het Nursing Festival:

3 REACTIES

  1. Super genoten..het is echt een festival
    Van alles wat en je maakt ter plekke een keuze..zo relaxt
    Geleerd, gelachen, zelf actief geweest met boxen..en voorafgaand eerst de zeer duidelijk presentatie..oeps ff naam vergeten, maar niet het verhaal en de opgedane ervaring!
    …en nog veel meer…?

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.